De bijwerkingen van medicijnen: If you know it, Name It!

 nameitWe zijn een campagne gestart om de bijwerkingen van medicijnen te inventariseren. Vaak blijven deze bijwerkingen binnen de muren van de huisartsenpost en zijn ze verder alleen bekend bij de farmaceutische bedrijven. Wij willen deze kennis openbaar maken om meer inzicht te krijgen in de bijwerkingen van allerlei soorten geneesmiddelen, dus van chemische medicijnen tot natuurlijke producten met een mogelijke geneeskrachtige werking. We noemen deze campagne Name It! Noem de bijwerken en deel deze met ons.

Door in Name It de bijwerkingen van chemische medicijnen naast de mogelijke bijwerkingen van natuurlijke producten te zetten, hopen we duidelijk en overzichtelijk te kunnen maken dat natuurlijke producten met mogelijk geneeskrachtige werkingen veel minder of geen bijwerkingen hebben. Uit deze lijst, maar vooral uit de gedeelde ervaringen van gebruikers zou naar voren moeten komen dat voor veel lichamelijke krachten een natuurlijk product een veel betere oplossing op de korte termijn en lange termijn geeft. Dus: Name It!

Als we in Google zoeken naar het woord Name It komen we terecht bij een kinderkleding merk, wat onder andere wordt verkocht via Amazingkids.nl. We hopen dat we niet met dit bedrijf concurreren om de naam, aangezien het bij ons meer een slogan is.

Name It moet aanzetten om de informatie te delen en openbaar te maken. Name It kan anoniem gebeuren via onze website. De persoonlijke gegevens van de mensen wordt verborgen gehouden, want hier zijn we totaal niet in geïnteresseerd. We willen puur en alleen dat u de informatie die u hebt en de kennis die u hebt opgedaan over chemische medicijnen en natuurlijk medicijnen met ons en met Nederland wilt delen.

Hiermee geeft u anderen de kans om zich beter te gaan voelen. Lichamelijke krachten kunnen een grote invloed hebben op uw lichamelijke gesteldheid en humeur. Maar het kan ook sterke invloed hebben op uw professionele en persoonlijke leven. Als hier oplossingen voor zijn die werken en toegankelijk zijn, moet er een manier zijn om deze te delen.

Name It moet daar een platform voor gaan vormen. Name It zou een platform moeten worden waar waardevolle informatie over de werking en bijwerkingen van geneeskrachtige producten moeten kunnen worden gedeeld, maar ook moeten kunnen worden weerlegd en bewezen. We hopen op deze tweedeling en op opbouwende reacties en toevoegingen. Meer weten? Klik hier!